Da li si i ti u potrazi za svojom inspiracijom?
Da li si i ti tragalac za pravim rečima kojima ćeš
istkati priču svoje duše?
Onda je knjiga „Pisanje kao lek“ kao stvorena za tebe.

Ova knjiga nastala je sa ciljem da služi ljudima na njihovom putu samospoznaje. Uz pomoć preciznih pitanja i pišući, doći ćeš do odgovora koji se nalaze duboko u tebi. Knjiga predstavlja odličan alat za rad an sebi jer pomaže u rasvetljavanju ograničavajućih uverenja, oslobađanju od strahova i anksioznosti kao i u otkrivanju talenata, želja i sopstvenih potencijala.

A kako to? Kakva je to knjiga uz koju čitalac piše?

Zanimljiva jer ne moraš ništa a sve možeš. Možeš da je samo pročitaš od početka do kraja. Možeš da čitaš poglavlja koja ti prvo privuku pažnju, a sjajno bi bilo da je iskorstiš kao priručnik za lični razvoj

Pošto je radnog tipa, na kraju postoji i odeljak za beleške.
Poruči knjigu

Rekli su o knjizi

Natalija D.

„Nije mi se desilo skoro da sam pročitala nešto u cugu. Mnogo emocija je isplivalo iz mene čitajući samo pitanja, odnosno teme na koje treba da odgovorimo pisanjem. Ko smo mi, šta želimo, naša svrha, odnosi s porodicom i slično. Desilo mi se da se zaplačem jer se pronalazim u njima i generalno se jako često zapitam isto.“

Jovana M.

„Misao koja me je opsedala dok sam čitala:
ZNA LI OVA ŽENA KAKVU JE KNJIGU NAPISALA?!
Eto, to je rečenica koja mi se motala po glavi dok sam gutala reč po reč.
To nije „obična“ knjiga koja se čita u dahu iako su misli tako lako oblikovane; oseti se protočnost i energija;
Nije knjiga za jedno posle podne (ukrala sam deo večeri, jutra, dana i noći da bih je pročitala) jer ima mnogo pitanja, ideja, puteva i smernica.
Ova knjiga je čitav jedan ciklus. Ona je putokaz za sopstvo! Kako spoznati svoje dubine, tmine i rime.“

Sara K.

Knjiga “Pisanje kao lek” na mene je ostavila utisak najbolje terapije kroz koju prolazite sami a opet vođeni.Jedna od stvari u kojima je Tijana genijalna (a radimo i uživo seanse) to su njena pitanja! Kako u knjizi tako i uživo. Ona zna koje pitanje da napiše/postavi tako da vas razbudi u sekundi. Moja zahvalnost od srca ide ka njoj što čini da nam životi budu lepši i svesniji. Preporuka za svakoga  da obraduje sebe i one koje voli knjigom posle koje nećete više biti isti!
I tvoj utisak može se naći ovde.

Cena: 1200 rsd. + ptt

Da poručiš knjigu, popuni sledeću formu
Hvala!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ako biraš posvetu za drugog, u komentaru napiši šta želiš da piše
Plaćanje pouzećem
Za porudžbine iz inostranstva ili plaćanje preko računa, piši na mail tijana.saga@gmail.com

O autorki

Tijana Marić, rođena je 1982. godine u Beogradu. U rodnom gradu završila je književnost na Filološkom fakultetu. Nakon 11 godina rada u osnovnoj školi na mestu nastavnice srpskog jezika, menja svoj karijerni pravac i posvećuje se samo pisanju. Neformalno obrazovanje iz oblasti ličnog rasta i razvoja odredilo je njen dalji put tako da danas pomaže ljudima da pisanje koriste kao alat za rad na sebi, širenje svesti i otkrivanje ličnih potencijala. Mama je dva dečaka i supruga jednog programera.

Newsletter