Razni su putevi energije, ali ako se ona usmeri svesno, pravilno i sa jasno postavljenom dobrom namerom, velika čuda su moguća.

Reiki – energija koja miluje vaše biće

Prva stvar koju najčešće uradimo kada nas nešto zaboli jeste polaganje dlana na bolno mesto.

Mi osećamo sopstveno energetsko polje ali i univerzalnu energiju koja nas okružuje i prožima sve. Kada smo u stanju da svesno preusmerimo univerzalnu životnu energiju za ličnu dobrobit ili blagostanje drugog, onda smo u mogućnosti da dovedemo do isceljenja bilo kog bolnog mesta, bilo ono fizičko, psihičko ili emotivno.

Rei – univerzalno, božansko
Ki – energija

Praktikujući reiki, praktičar radi na harmonizaciji vašeg energetskog tela što dovodi do uravnoteženja i oporavka svih sistema tela. Ova predivna metoda energetskog isceljenja može se koristiti za lečenje različitih bolesti, glavobolje, bolova u leđima, stresa, anksioznosti, bolesti srca i mnogih drugih. Reiki se može primenjivati doslovno za sve. Pored lečenja bolesti tu je i poboljšanje opšteg stanja čoveka, umirivanje i relaksacija a često se koristi kao dopuna medicinskim oblicima lečenja.

To je potpuno neinvazivna metoda i bez ikakvih negativnih aspekata, ne može vam naštetiti ni na koji način.

Kako se izvodi reiki tretman

Ono što je sjajno kod praktikovanja reikija jeste činjenica da ne morate izaći iz svog doma da biste dobili tretman. Reiki se može uraditi daljinski jer energija ne poznaje prostorne granice. Ovakav tretman traje dvadesetak minuta i potrebno je samo da se opustite za vreme trajanja seanse.

Drugi način je uz moje fizičko prisustvo i to tako što je mogu doći kod vas ili vi kod mene. Trenutno za ovu opciju postoji vrlo ograničen broj tretmana.
Bilo da je u pitanju rad na daljinu ili uživo, efekat je potpuno isti i nakon seanse dobijate detaljan izveštaj o tome u kakvom je stanju vaš organizam, šta je to na čemu treba raditi, koliko je tretmana neophodno da se reši određeni problem i preporuke za dalje.

Tokom trajanja tretmana možete osetiti različite senzacije poput toplote, strujanja, blagog vibriranja, trnaca… A može se desiti i da ne opazite ništa što ne znači da reiki nije delovao. Ova energija uvek deluje i to uvek sa pozitivnom svrhom jer se pre samog tretmena postavlja namera koja mora biti definisana na pozitivan način za opštu dobrobit i onoga kome se radi i onoga ko radi.

Šta sve uključuje jedna reiki seansa:

  • razgovor pre tretmana;
  • energetsko skeniranje stanja organizma
  • tretman;
  • razgovor nakon tretmana
  • audio zapis razgovora;
  • pdf beleške razgovora.

Cenovnik

Daljinski tretman
2500rsd.
Tretman uživo (Beograd)
3500rsd.
Tretman uživo (kod vas): od
4500rsd.
Konsultacije 20min:
Besplatno

Zakažite svoj termin

Hvala na zakazivanju!
Oops! Something went wrong while submitting the form.