Sesije

Otkad znam za sebe, jasna mi je bila i činjenica da ne umem da ćaskam. Svako druženje, i sa bliskim i sa manje bliskim ljudima, nekako se pretvaralo u razgovor gde bismo prečešljavali neku važnu, vrlo često i duboku temu.
Nakon tih razgovora, prijatelji su mi govorili kako se osećaju dobro, bolje, ispunjeno, puni elana da ostvare nešto što žele ili načine neku promenu u svom životu.
Mnogi od njih su se i vraćali (i dalje se vraćaju) da obradimo zajedno nešto novo. Tako sam shvatila da imam dar da ljudima pomognem da naprave neke pozitivne promene u svom životu. Odlučila sam da taj dar učinim dostupnim za veći broj ljudi i počela da držim sesije na kojima se bavimo raznim pitanjima, nedoumicama, željama, snovima...

Kako izgledaju sesije?

To su razgovori od sat i po vremena potpuno opušteni i prilagođeni vama kojima je potreban savet, podrška, vetar u leđa.
Družimo se onlajn (GoogleMeet, Zoom) a ako ste iz Beograda i okoline, postoji i mogućnost rada uživo.

Šta radimo na sesiji?

Razgovaramo o onome što je vama bitno. Rešavamo se negativnih uverenja ili bilo čega drugog što vas muči, razrađujemo neku vašu ideju ili plan, oslobađamo se kreativnih blokada, tragamo za svrhom,
idealnom pričom, smislom... dodajte sami.
A onda vi pišete na temu (ili teme) koje ste dobili tokom razgovora i dolazite do značajnih uvida za sebe. Kada uradite „domaći zadatak“ vidimo se još jednom i to naredno viđanje je besplatno a traje do sat vremena.
Cena jedne sesije (koja obuhvata zapravo dva razgovora) je 70eur
Za prijavu popuni sledeću formu i vidimo se uskoro.
Grlim te jako,
Tijana

Zakaži sesiju

Hvala ti! Jedva čekam da radimo na onome što ti je važno.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Newsletter